Finansiering

LÅN PENGE TIL EN NY BIL MED MH AUTOMOBILER

Har I brug for en større familiebil? Eller har du brug for en ny bil der kan transportere dig til og fra arbejde? Hvis du har brug for at låne penge til en ny bil kan vi også hjælpe jer med det.

MH Automobiler tilbyder dig, i samarbejde med Al Finans og Santander Consumer Bank, at finansiere din nye bil. Hos os kan du optage et godt, fleksibelt og konkurrencedygtigt billån.

Med vores løsning får du en nem og fordelagtig måde at få råd til en ny bil. Vi kan hjælpe dig med en bilfinansierings beregner der gør det muligt for dig som kunde at få oplyst hvor meget den nye bil koster i månedlige ydelser, vælge imellem forskellige udbetalinger og løbetider. Det er også muligt at få godkendelse og lån på meget få minutter.

Finansieringsmuligheder

Sådan hjælper vi med bilfinansiering hos MH Automobiler

Skal du låne penge til en ny bil er det, gennem Santander Consumer Bank og Al Finans ved hjælp af Santander billån beregner, nemt og hurtigt at opnå nyt billån. Papirerne underskriver du hos MH Automobiler når du har besluttet hvilken finansiering der passer bedst.

Du kan vælge variabel eller fast rente. Fast rente giver maksimal budgetsikkerhed hvorimod ydelserne med variabel rente kan både stige og falde i finansieringsperioden. Vælger du variabel rente følger den altid Nationalbankens rentesatser. Det giver tryghed og betydeligt færre og mindre udsving end på det frie pengemarked.

FINANSIERING OG FORSIKRING AF BIL

Hos MH Automobiler tilbyder vi udover at finansiere din nye bil også finansiering til motorcykel og campingvogn. Vi tilbyder også SAFE forsikring sammen med dit lån fra Santander. Det betyder at du kan låne trygt til en ny bil. Hvis uheldet skulle være ude, dækker forsikringen din månedlige ydelse med renter i op til et år.

Se vores udvalg af brugte biler her eller besøg MH Automobiler i Odense og se udvalget af biler.

Kontakt os her på email for tilbud på bilfinansiering. eller på telefon: 65 94 40 94