Garanti

Brugtbilsgarantifonden

Det er vigtigt, at du kan føle dig tryg, når du køber brugt bil. Derfor gør vi hos MH Automobiler ApS alt for, at du kan føle dig i gode hænder, når du handler med os.

Det betyder blandt andet, at vi sælger brugte biler med en tilhørende garanti, så du ikke behøver at frygte, at der følger kedelige overraskelser med i købet.

Alle brugtbilforhandlere, der er medlem af DBFU, har tilsluttet sig og bidrager alle til BrugtBilGarantiFonden. Det betyder, at du som forbruger får helt særlige garantier, når du køber bil hos et af vores medlemmer.

Garantifonden sikrer dig mod reklamationer, skjult restgæld og manipulerede kilometertællere, når du køber brugte biler gennem vores forhandlere.

I disse tilfælde er du garanteret en erstatning. Hvis forhandleren ikke kan dække erstatningskravet, udbetaler fonden erstatninger til dig, såfremt der foreligger en endelig afgørelse i form af en dom eller retskendelse.

Du undgår således at tabe penge, hvis du køber en brugt bil med reklamationer, restgæld eller en manipuleret kilometertæller

DBFU
ABDK